CaL-Threonate+ Testimoni

Wanita Berusia 80 Keajaiban Berdiri!

Ketika saya berumur 80 tahun pada tahun 2011, dengan tidak sengaja saya telah menyebabkan tulang belakang T12 saya berkecai. Setelah menghabiskan banyak wang untuk menjalani pembedahan pemasangan skru besi, saya hanya mampu baring diatas katil tanpa bergerak berbulan lamanya dalam kesakitan.

Pada tempoh ini juga, tulang belakang T9 saya turut berkecai dan dalam keadaan di mana saya tidak mempunyai pilihan lain, saya sekali lagi diusung ke dalam bilik pembedahan. Selepas pembedahan yang kedua, saya hanya berbaring diatas katil selama empat tahun dan pembuangan air kecil and besar hanyalah bergantung kepada pemakaian lampin. Saya berasa amat sedih.

Pada tahun 2015, anak kedua saya Andy mengesyorkan saya untuk menukar pengambilan kalsium biasa kepada CaL-Threonate+, dan saya pun mula mengambil satu biji setia pagi and malam.

Selepas 3 bulan, saya mampu bangun dan duduk sendiri dan terasa akan tulang saya kuat bertenaga. Saya pun memulakan rawatan fisioterapi dan menyambung pengambilan CaL-Threonate+. Enam bulan kemudian, saya mampu berjalan tanpa bantuan “walking frame”.